Lokalizacija najnovije JAWS skripte za Skype

Kako sam i obećao prije koji dan dovršena je lokalizacija JAWS skripti za Skype za hrvatski jezik. Također je sređena i engleska skripta te oni koji žele i dalje koristiti Skype s JAWS-om na engleskom jeziku sad će moći uredno čitati smajliće i ostale znakove raspoloženja.

Prije nego se primite preuzimanja i svega ostalog napomenuo bih dvije stvari. Prva je da prije ovog postupka morate imati instalirane skripte na engleskom jeziku a druga je da obavezno morate zamijeniti jezičnu datoteku za Skype kako bi JAWS sve mogao uredno čitati na lokaliziranom sučelju. Za hrvatsku skriptu sve potrebno imate u arhivi koju ćete moći preuzeti s donje poveznice uključujući i detaljno uputstvo što i kako treba napraviti da bi sve radilo.

Oni koji žele i dalje koristiti Skype na engleskom trebaju zamijeniti samo jednu datoteku za koju je poveznica također ispod i za to nema nekog pretjeranog uputstva. Preuzetu datoteku treba samo zalijepiti u JAWS korisničku mapu i zamijeniti postojeću datoteku ovom preuzetom.

Uživajte u Skypeu! Slijede poveznice za preuzimanje.

Izvorna skripta na engleskom jeziku
Lokalizacija za hrvatski jezik
Rječnik emoticona za engleski jezik
Kraj