NemoViz novosti: Nove pretplate putem e-pošte

Kao što vjerojatno svi znate sve objave i članci koji se mogu pročitati na našem portalu mogu se pratiti i putem elektronske pošte. Jedan dio vas to tako i radi a nadam se da će vas biti još koje bi mogla zanimati takva forma obavještavanja o novom sadržaju na portalu.

Razlog zašto ovo pišem je što portal sa WordPress.com servisa prelazi na svoj neovisni servis za slanje poruka za koji se nadamo da će biti razumljiviji i praktičniji od prethodnog. Također iz raznih izvora saznajemo da prethodni servis nije baš redovito i pažljivo procesirao pretplate pa gajimo velike nade u novi servis.

Nove poruke koje ćete dobijati e-poštom konačno su potpuno na hrvatskom a na dnu svake poruke naći ćete poveznicu do postavki vaše pretplate gdje se možete odjaviti te izabrati dostavu poruka za svaku novu objavu na portalu ili u obliku tjednog sažetka.

Za objavu koju trenutno čitate ako sve bude u redu dobit ćete dvostruku obavijest, jednu sa starog i drugu s novog servisa i nakon što to provjerim isključujem stari servis i onda ostaje za ubuduće samo novi.

Svi stari pretplatnici zadano su prebačeni na režim obavijesti za svaku novu objavu i ukoliko to žele promijeniti to mogu napraviti putem poveznice u poruci kako je maločas opisano. Nadam se da sam na ovaj način uspio vratiti i neke pretplatnike koji nisu preživjeli prvi transfer portala i promjenu adrese i ovim im putem želim dobrodošlicu natrag.

Kraj