Provjerite svoje znanje na kvizu Hrvatske knjižnice za slijepe

Već sam jednom spomenuo da će se u Hrvatskoj knjižnici za slijepe najesen održati kviz. Još nemam sve detalje pa samo mogu reći da se određen broj ljudi već prijavio i da bi to sve skupa moglo biti zanimljivo. Moja će se malenkost pojaviti tamo kao natjecatelj a isto to preporučujem i svima vama.

Kao što kaže obavijest koju kopiram sa sajta knjižnice, glavni i odgovorni urednik kviza kao i voditelj bit će Mario Kovač a to je, vjerujte mi na riječ, garancija za kvalitetnu i dobru zajebanciju. S čovjekom sam se par puta u životu dobro napio i znam o čemu pričam.

Za one koji ne znaju, Mario Kovač je glumac i redatelj, nezavisni glazbenik te otkačeni kvizoman. Sad neću nabrajati što je sve režirao i gdje je sve glumio, samo ću spomenuti da je radio s nekadašnjim Schmrtz teatrom a danas radi s bendom Delvis a također ga možete pronaći i u Booksi i sličnim mjestima kad se događaju kvizovi.

Slijedi tekst poziva objavljenog na stranici knjižnice.

Želite provjeriti svoje znanje? Naučiti nešto zanimljivo? Odmjeriti snage s ostalim igračima uz mnogo dobre zabave? Osvojiti nagradu?

Hrvatska knjižnica za slijepe 15. studenog 2014. organizira kolažno kvizno natjecanje za slijepe i slabovidne osobe. Sudjelovati mogu korisnici Knjižnice i članovi Hrvatskog saveza slijepih, stariji od 15 godina. Voditelj i autor kviza je poznati kvizoman Mario Kovač.

Prijave primamo telefonom 01 6444 046 ili elektronskom poštom na adresu ljerka.dinjar@hkzasl.hr

3, 2, 1 – kreni!

Kraj