Riječ-dvije o meni

Zovem se Gordan Radić, model ’76, dobro sam očuvan i uhranjen, u voznom stanju i još uvijek imam prvi lak. Rodom sam iz Splita a otprilike pola života živim u Zagrebu. Bračno mi je stanje predbračno a financijsko predstečajno. Slobodnog vremena se pronađe pa što ga ne bih iskoristio da vas nekolicina koja će možda navratiti na ove stranice čita moje baljezgarije. Od škole imam nekoliko malih i par velikih odmora a najdraži predmet mi je bio predškolski odgoj; to je ono kad više boravite pred školom nego u školi. Od života imam magisterij i prilično intenzivnu stručnu praksu. Bio sam nadobudni muzikant gdje sam dogurao do statusa bubnjara jednog relativno poznatog ali nažalost bivšeg punk rock benda, radijski voditelj i tehničar, aktivist u nekoliko nevladinih organizacija i neuspješni student psihologije i informatologije.

Danas sam zaposlen u jednoj velikoj korporaciji zajedno sa najmanje 350 000 drugih djelatnika. Dosad smo na posao dolazili jednom mjesečno a od nove godine omogućili su nam i rad od kuće tako da se mirne duše mogu posvetiti svima vama koji me čitate i željno iščekujete svako ažuriranje na ovim stranicama.

Nadam se da ću ispuniti sva vaša očekivanja a ako to ne napravim slobodno me tužite Međunarodnom sudu za ljudska prava ili kakvoj sličnoj instituciji. Ako me želite pohvaliti, napumpati mi ego i reći da sam najbolji bloger na svijetu, ponuditi mi mjesečnu plaću za ovo što radim (može i jednokratna donacija) te spjevati koji stih u desetercu o savršenosti moje malenkosti slobodno me kontaktirajte. Prihvaćam sve osim bračnih ponuda. Ako me ipak ne želite pohvaliti nego samo predložiti što i kako da ubuduće pišem, možda iskritizirati ili mi, narodski rečeno samo jebat’ majku svejedno se javite. Svečano ne obećavam da ću poslušati prijedloge a u svezi glede mede za druge dvije mogućnosti ću odlučiti kako reagirati ako se dogode.

Ispod ovog tekstića nalazi se moja sličica od prije 35 kila i desetak godina. Ako mi želite napraviti ili reći nešto od gore navedenog sve što morate učiniti je da me strefite mišjim pokazivačem ili Enterom posred čela junačkoga i u sljedećem prozoru istresete sadržaj svoje duše, crijeva, želuca, novčanika ili kreditne kartice u više ili manje smisleni tekstualni oblik.

Moja njuška