Umrežena socijala

Došlo je vrijeme i da se malo moderniziramo, ipak živimo u dobu u kojem društvene mreže određuju stil života i ako nemaš Fejs, Twitter ili štogod drugo jednostavno nisi niti cool niti in. Također sam prije koji tjedan javno obećao da će Nemoguća vizija dobiti svoje službene društvene profile a kako sam saznao da se arhiva bloga kao i još neke arhive pomno čuvaju u svrhu moguće upotrebe na sudu onda ću i održati riječ, volim biti dobro arhiviran.

Čemu sve ovo? Iz vrlo jednostavnih razloga. S vremena na vrijeme pišem tekstove koji nisu po svačijoj mjeri i volji i ponekad bi ih čitatelji voljeli prokomentirati a kako sam blog zamislio isključivo kao read only da izbjegnem hrpetinu komentara na objave a ipak je zgodno vidjeti neki feedback pa bio pozitivan ili negativan otvaranje službenog profila na društvenim mrežama bio je sasvim logičan korak naprijed. Od danas je moguće preko Facebooka i Twittera pratiti sve objave s Nemoguće vizije te ih eventualno komentirati na koji god način smatrate prikladnim.

U podnožju stranice ćete pronaći poveznice za praćenje bloga na dva spomenuta servisa a također dok ovo čitate možete kliknuti na naše Facebook ili Twitter profile i početi pratiti Nemoguću viziju na taj način.

Uživajte!