(ne)odgovornost

Preporučeni preglednik za posjećivanje portala Nemoguća vizija je MS Internet Explorer. Vlasnik i urednički tim neće biti odgovorni što nećete moći vidjeti sve sadržaje koristeći druge preglednike.

Portal sadrži autorske tekstove ukoliko nije drugačije naznačeno. Sa autorskim sadržajima možete raditi što hoćete no ukoliko se uvalite u probleme zbog neovlaštenog korištenja sadržaja preuzetih od trećih strana nemojte reći da niste bili upozoreni.

Svi tutorijali su autorska djela ili barem autorski prijevodi prilagođeni našim jezicima te su provjereni od riječi do riječi kako bi se garantirala točnost njihovog sadržaja. Uputstva su testirana na provjerenim računalima i standardno instaliranim sustavima prije objavljivanja teksta stoga vlasnik portala i urednički tim ne snose odgovornost ukoliko praćenjem napisanih uputa napravite bilo kakvu vrstu štete sebi ili drugima.

Softver koji se može pronaći na ovim stranicama testiran je na viruse i rezultati su bili negativni. Softver koji nije testiran na viruse izravno se preuzima sa službenih stranica proizvođača stoga vlasnik i urednički tim portala ne snose odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem takvog softvera.

Autorski tekstovi koji nisu u kategoriji tutorijala ili novosti iz IT svijeta mogu sadržavati eksplicitan rječnik ili druge vrste sadržaja. Ukoliko ste preosjetljivi na takvo izražavanje radije nemojte posjećivati portal ili neke njegove kategorije.

Portal ne dozvoljava izravno komentiranje objavljenih članaka ili drugog materijala. U tu svrhu možete koristiti naš Facebook ili Twitter profil gdje ujedno možete i pratiti sve nove objave.

Objave možete anonimno pratiti putem RSS feeda ili se pretplatiti na obavijesti elektronskom poštom što zahtijeva vašu postojeću e-mail adresu na koju će vam stizati obavijesti o novim sadržajima na blogu. Pristup tim adresama imaju samo administratori portala Nemoguća vizija i administratori WordPress.com usluge i obavezuju se da adrese dobijene na taj način neće dijeliti ili prodavati trećim stranama.

Ukoliko anonimno posjećujete portal Nemoguća vizija nećete moći pristupiti svim sadržajima poput stranice za preuzimanje i nekim sličnim stvarima. Savjetujemo da se registrirate kako biste mogli pristupiti cjelokupnom sadržaju portala. Kao i u slučaju praćenja objava putem elektronske pošte obavezujemo se da vaše podatke nećemo ni u kom slučaju proslijeđivati trećim stranama.

Portal Nemoguća vizija posjećujete jedino i isključivo na svoju vlastitu odgovornost. Vlasnik, urednički tim i administratori napravili su sve što je bilo u njihovoj moći da stranice budu tehnički sigurne te da svi sadržaji budu točni i upotrebljivi i tu njihova odgovornost prestaje.

Eventualna pitanja koja nisu pokrivena gornjim tekstom možete postaviti ovdje.