KuraKura Maze, zvučni labirint

Nisam se oglašavao neko vrijeme i sigurno vam nedostajem, zar ne? Trenutno radim na jednom, kako bi se to prevelo, bočnom projektu o kojem ćete čuti sve što treba kad za to dođe vrijeme a uz to još uvijek sređujem stranicu za preuzimanje i malkice sam u gužvi ali ništa prestrašno. Kao čin iskupljenja u nastavku dajem opis i sve ostalo potrebno za besplatnu audio igru KuraKura Maze.

KuraKura Maze je zvučni labirint u kojem morate pronaći izlaz potpuno se oslanjajući na sluh i ambijentalne zvukove. Za vrijeme igranja čujete zvukove s izlaza iz labirinta i morate se kretati prema njima zaobilazeći razne prepreke i tražeći put kroz labirint. Dok hodate čujete korake a ako udarite u zid također se čuje odgovarajući zvuk. Kad izađete iz labirinta začut ćete fanfare i prelazite na sljedeću razinu.

Igra koristi senzore pokreta i sve ostale dodatke na IOS uređajima. Igrate stojeći i okrećete se u željenim pravcima i usput koristite sljedeće kontrole:

  • Okretanje lijevo, desno i natrag za odabir pravca;
  • Jednostruki dodir za kretanje u odabranom pravcu;
  • Listanje lijevo ili desno za vodoravno kretanje u lijevo ili u desno;
  • Listanje naprijed za kretanje unatrag;
  • Dodir sa zadrškom mjeri udaljenost do zida ispred vas;
  • Dodir sa zadrškom i okretanje tijela lijevo, desno ili natrag mjeri udaljenost do zidova u odabranom pravcu;
  • Protresite uređaj za povratak na početak.

KuraKura Maze je besplatan i trenutno u verziji 1.1.1. Igra je testirana na svim modelima iPhone 5 i sasvim dobro i besprijekorno radi bez korištenja Voice Overa. U nastavku možete pogledati YouTube isječak gdje možete čuti kako zvuči hodanje po ovom labirintu.


Poveznica na AppStore
Službena stranica proizvođača
Kraj