Nova verzija lokalizacije Skype skripti za JAWS

Vaš je omiljeni autor danas provjeravao neke sitnice u prethodnoj lokaliziranoj verziji skripte za JAWS koju je podijelio sa svima vama prije nepuna 24 sata i napravio je još neke preinake i poboljšanja. U dosadašnjoj skripti bila je prevedena samo glavna datoteka s porukama dok je u novoj verziji prevedeno sve što je moglo biti prevedeno. Kompletna skripta uključujući pomoć za tipkovnicu i još neke stvari sad je na hrvatskom i barem koliko sam uspio istestirati radi više nego dobro.

Zbog broja datoteka koje treba zamijeniti odlučio sam da je lakše zamijeniti kompletnu skriptu odnosno prekopirati sve datoteke iz arhive u JAWS korisničku mapu nego voditi brigu je li označeno i odabrano sve što bi trebalo biti i slične sitne gnjavaže. Mislim da će svima biti lakše ako budu na raspolaganju imali cijeli paket te ga instalirali kako se već instaliraju JAWS skripte nego da se brinu i pitaju treba li ovo ovako ili onako.

Također je ovo puno praktičnije ako se radi o prvoj instalaciji jer se ne treba prvo instalirati izvorna skripta pa onda mijenjati određene datoteke, samo se sve lijepo iskopira i zalijepi u jednom potezu i to je to.

Engleska verzija je i nadalje ista kakva je i bila i ono što sam napisao u zadnjoj objavi jednako vrijedi i dalje. Da vas više ne gnjavim, ispodje poveznica za preuzimanje cjelokupne JAWS skripte za Skype na hrvatskom jeziku. Uživajte!

Skype 6.18 (HR v1.1)
Kraj