Tko radi taj i griješi

ova poruka ne bi možda trebala ići u rubriku Windows nego Gafovi vašeg omiljenog autora no takvu rubriku na svu sreću još nemam. Kako i naslov veli, došlo je do jedne kardinalne pogreške a sve zbog želje da što prije postavim novu i poboljšanu varijantu skripti za Skype.

Zahvaljujući ekspeditivnosti nekih čitatelja/ica (special thanks to DB & MK) promptno sam obaviješten da sam napravio jedno veliko sranje u tehnikoloru i surroundu a kad sam ustanovio što sam napravio nisam mogao a da to ne podijelim i sa vama.

Prije svega moram vas obavijestiti da je poveznica iz prethodne objave još uvijek aktivna i da je materijal na njoj ažuriran i sad slobodno ponovo preuzmite ono što se tamo nalazi, ispravljeno je i provjereno.

A što se dogodilo? Dogodila se moja brzopletost u kombinaciji s količinom kreativnog nereda koji imam na disku. Umjesto da sam u arhivu ubacio najnoviju izdvojenu skriptu ubacio sam prethodnu verziju skripte skr 6.9 i time zajebo i šefa i stanicu. Kombinacija stare skripte s novim i još usto lokaliziranim datotekama napravila je što je već napravila.

Za kraj, iako piše u uputstvima napominjem i ovdje da naredba CTRL+Shift+C ne radi te da ipak ručno kompajlirate datoteke Skype.jss i Skypewatch.jss.

A sad konačno uživajte u Skypeu na hrvatskom i nadam se da više neće biti intervencija.

Kraj